Seguirà Catalunya tenint una economia estable?

Des de la crisi política que s’ha viscut a Catalunya producte de les intencions d’independència que ha promogut el govern català, molts han estat els efectes que aquesta situació ha portat a la comunitat catalana, i és que sembla que des de llavors ja res és el mateix .
Una de l’as repercussions de major importància es té en l’economia, ja que aquesta s’ha vist molt sentida ja que moltes empreses internacionals han marxat, i això és greu, ja que crea inseguretat en el sector, afortunadament per a la seguretat es dels béns , es compta amb els serrallers professionals.
A Catalunya els serrallers saben molt bé com fer la seva feina, per això, en relació a seguretat de béns, els catalans es troben tranquils, però aquesta no és la sensació que tenen en parlar de temes econòmics, ja que el mes d’octubre i el que va de novembre, la situació ha canviat.
La comunitat de Catalunya sempre ha estat una comunitat molt prospera, de fet els indicadors econòmics sempre han estat per sobre de la mitjana de la resta d’Espanya, però pel que sembla en aquest últim trimestre les coses no estaran molt bé en els indicadors econòmics.
El fet que Catalunya deixi de créixer econòmicament és una cosa molt greu per als catalans, els quals gaudien d’una bona reputació a nivell nacional i internacional, per això moltes empreses invertien grans capitals en empreses en aquesta comunitat.
Des del problema de la independència, i més com una mesura de pressió que com una altra cosa, moltes empreses van començar a deixar Catalunya, la qual cosa és una situació que ha causat molta inestabilitat en aquesta comunitat, ja que això influeix després en la societat de diverses formes.

El turisme, una de les indústries més afectades

La indústria del turisme, una de les més colpejades a Catalunya fins a l’actualitat, és una de les que més creixement tenia, i és que el turisme en aquesta comunitat està molt ben desenvolupat, de fet era considerada aquesta comunitat com una de les més importants d’Espanya.
A Catalunya es té la possibilitat de comptar amb una gran quantitat d’atractius que fan que visitar aquesta comunitat sigui una experiència única, de manera que seria un gran malbaratament que aquesta destinació es veiés afectat per una situació política com la que s’està vivint.
El turisme és sense cap dubte una excel·lent activitat econòmica, de manera que els catalans han de tractar de desenvolupar-lo al màxim i fer que aquesta activitat no caigui en una pausa en el seu creixement, ja que això afectaria de manera l’estabilitat econòmica de la comunitat.
La cobertura mediàtica exagerada que ha tingut la comunitat de Catalunya amb la seva crisi política ha fet que la notícia hagi arribat fins a llocs insospitats, i és que en algunes ocasions les notícies s’han exagerat, fent que molts turistes internacionals desisteixin de la realització dels seus viatges .